SBBS Solutions AB tillhandahåller kontrollpanel för alla våra kunder, här kan du som kund hantera dina tjänster hos oss. Exempelvis hantera DNS, e-post eller din hemsida. Uppgifter till kontrollpanelen levereras i samband med tjänstbeställning, om du har förlorat dina uppgifter ber vi dig kontakta kundtjänst.

Det finns två olika system för vår kontrollpanel, vilket du ska använda beror på ditt tilldelade användarnamn hos oss;

Kontrollpanel (gammal):

Om ditt användarnamn är ditt kundnummer (endast siffror) så använder du vårt gamla system här.

Kontrollpanel (ny):

Annars om ditt användarnamn är din e-postadress så använder du vårt nya system som du hittar här.

Är du osäker eller har problem med inloggningen så kontakta gärna kundtjänst.