Nedan hittar du de allmänna inställningar för ditt mailkonto observera att dessa
 inställningar kan appliceras på alla e-postprogramvaror. Du kan hitta mer information om hur man konfigurerar sin e-post för Mac Mail, Outlook, iPhone m.m. under Swebbys maillösning (Grön webbmail). Är du osäker på vilket typ av konto som du har kan du läsa mer om det här.

E-post kan även nås via vår webbklient på webmail.swebby.se

1. Inställningar för SMTP (utgående mail)

Värdnamn smtp.swebby.se
Port 587 (TLS)
Användarnamn Din e-postadress
Lösenord Ditt e-postlösenord

2a. Inställningar för IMAP4 (inkommande mail - rekommenderade inställningar)

Värdnamn imap.swebby.se
Port 993 (SSL)
Användarnamn Din e-postadress
Lösenord Ditt e-postlösenord

2b. Inställningar för POP3 (inkommande mail)

Värdnamn pop.swebby.se
Port 995 (SSL)
Användarnamn Din e-postadress
Lösenord Ditt e-postlösenord