OBS! Instruktionerna i denna guide kan skilja sig något beroende på vilken version av Windows du använder.

1. Ladda ned TeamViewer.

•  Klicka på knappen för att ladda ner TeamViewer :

• Fungerar ej detta kan du själv gå in på teamviewer.com, välja rätt plattform (Windows) och klicka på första nedladdnings-knappen under rubriken innehållande "TeamViewer QuickSupport".

2. Kör TeamViewer.

• Leta upp och dubbelklicka på den nyss nedladdade filen.

• Får du upp ett dialogfönster/varning trycker du på "Kör" / "Run".

3. Lämna över till support genom att ge det ID-nummer samt lösenord som visas på skärmen till din supporttekniker.