1. Ladda ned TeamViewer.

•  Klicka på knappen för att ladda ner TeamViewer :

• Funkar ej detta kan du själv gå in på teamviewer.com, välja rätt plattform (Mac) och klicka på första nedladdnings-knappen under rubriken innehållande "TeamViewer QuickSupport".

2. Installera TeamViewer genom att köra den nedladdade filen och följa instruktionerna.

3. Kör TeamViewer och ge det ID-nummer samt lösenord som visas på skärmen till din supporttekniker.