OBS! Instruktionerna i denna guide kan skilja sig något beroende på vilken enhet/version du använder.

1. Ladda ned TeamViewer.

• Gå in i App Store-appen på din enhet.

• Sök sedan under "Sök"-fliken efter "teamviewer quicksupport" och tryck på den lilla moln-ikonen för att ladda ner applikationen. Se nedan.

2. Kör TeamViewer.

• När nedladdningen är färdig, gå tillbaka till hemskärmen, leta upp appen "QuickSupport" och öppna den.

• Får du upp ett dialogfönster/varning när appen är öppnad trycker du på "Ok".

3. Lämna över till support genom att ge det ID-nummer som visas på skärmen till din supporttekniker.