För att betala sin faktura med kreditkort loggar man först in på sin kontrollpanel.

Därefter klickar man på tabben för fakturering enligt bilden nedan;

Väl inne i faktureringsdelen av kontrollpanelen visas alla fakturor med fakturanummer och förfallodatum. För att betala fakturan placerar man muspekaren på texten "Funktioner" och väljer "Betala".

Sedan visas en specifikation på fakturan samt valmöjligheten att spara din kreditkortsinformation för nästa betalning samt automatiskt betalning av fakturor. Önskas någon av dessa funktioner så kryssa i dessa, klicka sedan på knappen för betala.

I nästa steg skickas du vidare till vårt betalsystem hos PayEx där du fyller i din kreditkortsinformation och klickar på betala.

När betalningen är genomförd får du en bekräftelse både i webbläsaren och per mail. Skulle något gå fel så kontakta oss gärna på support@swebby.se.