Om du har problem med att mail hamnar i skräpposten i webbmailen, utan att de synkas ner till eventuella andra mail-klienter så kan du följa guiden nedan för att få tillbaka dem till inkorgen.

1. Logga in på mail.sbbsnet.se med din e-postadress och ditt lösenord.

2. Klicka dig in i skräppost-mappen "Junk e-mail".

3. Högerklicka på det mail det gäller, för muspekaren över "Mark" och klicka till sist på "Not Spam".

4. Klart! Om problemet återkommer ofta för samma adresser så kan vår support-avdelning hjälpa dig med att vitlista dessa. Skicka då helt enkelt vilka adresser det gäller till support@sbbs.se