Vi har flera olika maillösningar och förstår därför att det kan vara rörig för våra kunder att hitta rätt inställningar. Därför ber vi dig att läsa igenom följande artikel för att identifiera vilken maillösning just du har.

1. SBBS Solutions maillösning

Vår standardmaillösning för alla kunder som blivit kunder hos SBBS Solutions innan 2015.

Inloggnignsportalen nås via https://mail.sbbsnet.se/ och ser ut som följande:

Din webbmail ser sedan ut som följande:

För SBBS maillösning hittar du dina inställningar här: https://help.sbbs.se/support/solutions/folders/8000068243

2. Swebbys maillösning

-Den vanligaste lösningen för våra kunder efter 2015.

Inloggnignsportalen nås via https://mail.swebby.se och ser ut som följande:

Webbmailen ser ut som följande:

För Swebbys maillösning hittar du dina inställningar här: https://help.sbbs.se/support/solutions/folders/8000069457

3. Exchangelösning
Inloggnignsportalen nås via owa.dindomän.se och ser ut som följande:

För Exchanges maillösning hittar du dina inställningar här: https://help.sbbs.se/support/solutions/folders/8000080862

4. Axentus-mail
Om du är kund via Axentus.
Inloggnignsportalen nås via https://mail.axentus.se och ser ut som följande:

Inställningar för Axentusmaillösning hittar du här: https://help.sbbs.se/support/solutions/folders/8000080876