Nedan hittar du de allmänna inställningar för ditt mailkonto observera att dessa inställningar kan appliceras på alla e-postprogramvaror. Du kan hitta mer information om hur man konfigurerar sin e-post för Mac Mail, Outlook, iPhone m.m. under SBBS Solutions maillösning (Blå webbmail).

1. Inställningar för SMTP (utgående mail)
SE DEN BIFOGADE FILEN FÖR INFORMATION OM VILKEN SMTP SOM SKA ANVÄNDAS (längst ner hittar du den)!

Värdnamnsmtpout.axentus.se
Port587
AnvändarnamnDin e-postadress
LösenordDitt e-postlösenord

2a. Inställningar för IMAP4 (inkommande mail - rekommenderade inställningar)

Värdnamnmail.axentus.se
Port143
AnvändarnamnDin e-postadress
LösenordDitt e-postlösenord

2b. Inställningar för POP3 (inkommande mail)

Värdnamnmail.axentus.se
Port110
AnvändarnamnDin e-postadress
LösenordDitt e-postlösenord

Läs mer om skillnaderna mellan IMAP och POP här.